Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Πρωτοφανές ολίσθημα από διοικητή νοσοκομείου !



Πρωτοφανές ολίσθημα από διοικητή νοσοκομείου !

ΑΡιστερή Συσπείρωση Ιατρών Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας – Πειραιά, 23/5/19

Οι γιατροί του νοσοκομείου Νίκαιας σήμερα 23/5/2019 το μεσημέρι, την ώρα που πραγματοποιούσαμε μαζική γενική συνέλευση για το σοβαρότατο θέμα της βιαιοπραγίας ενάντια σε εφημερεύοντα γιατρό ειδικευόμενο Χειρουργικής κατά την γενική εφημερία 21/5, έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε δελτίο τύπου του διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γεωργόπουλου που κοινοποιήθηκε από το γραφείο τύπου του αν. Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη το απόγευμα της 22/5/19 :
Nίκαια, 22-5-2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ με τίτλο: «10 άτομα στην εφημερία του Νοσοκομείου Νίκαιας χθες παραλίγο να σκοτώσουν γιατρό» θυμίζει την επιτυχημένη ατάκα από τον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο: “Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα ”.

Εκτός του γεγονότος ότι η ανακοίνωση τους βρίθει από πλείστες όσες ανακρίβειες έως πολλαπλά τραγικά ψεύδη όπως:“Παραλίγο να σκοτώσουν γιατρό”, “Τα έκαναν γυαλιά καρφιά”, “Του έσπασαν τα δόντια, τη μύτη και φέρει πολλαπλά τραύματα”, “Σώθηκε επειδή έγκαιρα προσήλθε η αστυνομία”, ταυτόχρονα συλλαμβάνονται και με την «γίδα στον ώμο» γιατί ενώ μόνοι τους αναφέρουν “Κλήθηκε και προσήλθε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας κος Γεωργόπουλος”, λίγο πιο κάτω αναρωτιούνται αλλά και διαπιστώνουν “Που είναι ο Διοικητής και ο Πολάκης; Κινδυνεύει η ζωή μας και για το μόνο που νοιάζονται είναι το πολιτικό κόστος!!!”

Ακούστε λοιπόν «ναυτομάχοι  της μπανιέρας»:
·           Η ομάδα των 10 φορώντας κράνη μηχανής (κατά πάσα πιθανότητα χούλιγκαν) ειδοποιήθηκαν από την συνοδό του τραυματία και αιφνιδιαστικά εισέβαλαν απειλώντας τον γιατρό, ένας των οποίων τον χτύπησε στην μύτη με το κράνος (χωρίς “παραλίγο να τον σκοτώσουν” και χωρίς να τα κάνουν “γυαλιά καρφιά”.
·           Αποχώρησαν αμέσως πριν έρθει η αστυνομία.
·           Από την πρώτη στιγμή προσήλθαν ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Κούρλας και ο Διοικητής κ. Γεωργόπουλος.
·           Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ κα Ιορδανίδου.
·           Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Παύλος Πολάκης ο οποίος και έδινε τηλεφωνικά (από την Κρήτη όπου βρισκόταν) κατευθύνσεις (άλλωστε μίλησε μαζί του και ο εκπρόσωπος της ΕΙΝΑΠμετά τις 2:00 τα ξημερώματα).
·           Αμέσως μετά την φυγή των «εισβολέων» ενημερώθηκε η αστυνομία και η Υπουργός κα Όλγα Γεροβασίλη.
·           Αμέσως μετά την φυγή των εισβολέων προσήλθε  στο Νοσοκομείο ο Διοικητής του Α.Τ. Νίκαιας.
·           Τις πρώτες πρωινές ώρες (και με την εφημερία να εξελίσσεται ομαλά) αποχώρησαν ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Κούρλας και ο Διοικητής κ. Γεωργόπουλος, για να επανέλθουν στις 7:30 το πρωί.

Είναι αληθές ότι δεν «διατάχθηκε γενική επιστράτευση» (για την αποφυγή του πολιτικού κόστους όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ), όπως επίσης είναι αληθές ότι ο Διοικητής κ. Γεωργόπουλος (με την σύμφωνη γνώμη των εφημερευόντων γιατρών) δεν συνηγόρησε στο κλείσιμο της εφημερίας (όπως επέμενε η ΕΙΝΑΠ), θεωρώντας μια τέτοια απόφαση ως «αντικοινωνική συμπεριφορά».

Αλήθεια «ναυτομάχοι της μπανιέρας», να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου:
Όταν τα «μπουμπούκια» της δημοσιογραφίας Πορτοσάλτε και Παπαδημητρίου από τα ερτζιανά του ΣΚΑΪ ζητούσαν “να κλείσουν τα μισά τουλάχιστον δημόσια νοσοκομεία και να γκρεμίσουν το κρατικό της Νίκαιας, στα πλαίσια των καλών ιδεών του Μητσοτάκη”, αλήθεια εσείς σε ποια παραλία είχατε απλώσει πετσέτα;


       Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΘΥΜΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ


Αν παραμερίσουμε την φρασεολογία γηπεδικού - καφενειακού ξεκατινιάσματος με την γαλαζοπράσινη ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ που θυμίζει αντίστοιχα καραγκιοζιλίκια μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στην βουλή ή σε τηλεοπτικά πάνελς όμως ΔΕΝ συνάδει με την ιδιότητα διοικητή δημόσιου νοσοκομείου, βλέπουμε να αναγράφονται μια σειρά κραυγαλέα ψεύδη τα οποία πρακτικά ΑΘΩΩΝΟΥΝ τους δράστες της βιαιοπραγίας και συκοφαντούν τόσο τους γιατρούς του νοσοκομείου όσο και την ΕΙΝΑΠ.
Νούμερο 1 (και κυριότερο) : o κ. διοικητής σε αντίθεση με όλους τους παρευρισκόμενους αυτόπτες μάρτυρες γιατρούς, νοσηλευτές κλπ ισχυρίζεται πως οι δράστες απλά «απείλησαν» φραστικά τον γιατρό και πως περίπου … παρεπιμπτόντως έτυχε κάποιος από αυτούς να τον ακουμπήσει λίγο στην μύτη με το κράνος ! Θα πρέπει να μας εξηγήσει άμεσα ο κ. διοικητής από ποιά ακριβώς πηγή άντλησε την παραπάνω πληροφορία και την έγραψε σε επίσημο δελτίο τύπου, το οποίο αυτονόητα (αν τυχόν υποθέσουμε πως κάποτε γίνει ποινική δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης) αποτελεί προκαταβολικό δώρο για τους συνηγόρους υπεράσπισης των δραστών. Και που δίνει σαφέστατο μήνυμα σε άλλους μελλοντικούς δράστες πως μπορούν να βιαιοπραγούν ανενόχλητοι και ατιμώρητοι, καθώς μετά από κάθε βίαια επίθεση ενάντια σε γιατρό, νοσηλευτή ή άλλον εργαζόμενο του νοσοκομείου θα βγαίνει ο διοικητής να δηλώνει δημόσια «εντάξει μωρέ, δεν έγινε και τίποτα».
Νούμερο 2 : Είναι κραυγαλέα ψεύδη τα αναγραφόμενα παρακάτω περί δήθεν … άμεσης κινητοποίησης των αρμοδίων. Η αλήθεια είναι πως οι εφημερεύοντες γιατροί ενημέρωσαν τους εκπροσώπους της ΕΙΝΑΠ και ΟΕΝΓΕ γύρω στις 00.20 (σαράντα λεπτά περίπου μετά το συμβάν) και πως οι αρμόδιοι άρχισαν να ευαισθητοποιούνται τότε, μετά τις εκκλήσεις και διαμαρτυρίες εκ μέρους  των εκπροσώπων της ΕΙΝΑΠ και ΟΕΝΓΕ. Μέχρι εκείνη την ώρα και μέχρι να γίνουν αυτές οι εκκλήσεις και διαμαρτυρίες, οι αρμόδιοι είτε δεν είχαν ενημερωθεί ή είχαν παντελώς αδιαφορήσει.
Νούμερο 3 : Είναι απαράδεκτη η συκοφαντία ενάντια στην ΕΙΝΑΠ για … «αντικοινωνική συμπεριφορά» και κραυγαλέο ψεύδος πως δήθεν οι εφημερεύοντες γιατροί συντάχθηκαν με τον διοικητή του νοσοκομείου ενάντια στην ΕΙΝΑΠ. Η αλήθεια είναι πως οι εφημερεύοντες γιατροί μαζί με τους εκπροσώπους της ΕΙΝΑΠ ζήτησαν από τον διοικητή να κάνει παρέμβαση προς το ΕΚΑΒ και προς το ΕΚΕΠΥ ώστε τις επόμενες ώρες να μην επιβαρύνεται η γενική εφημερία του νοσοκομείου με περιστατικά που θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν σε άλλα εφημερεύοντα νοσοκομεία γιατί μετά τα όσα είχαν προηγηθεί αυτονόητα οι εφημερεύοντες γιατροί και νοσηλευτές βάρδιας (στο χειρουργικό – θωρακοχειρουργικό – νευροχειρουργικό ΤΕΠ πρώτα και κύρια αλλά και γενικότερα) δεν ήταν σε σωματική και ψυχολογική κατάσταση ικανή για την αντιμετώπιση της συνήθους εφημεριακής υπερφόρτωσης του νοσοκομείου. Ο διοικητής ΑΡΝΗΘΗΚΕ επίμονα και υποχώρησε τουλάχιστον εν μέρει μόνο όταν οι εκπρόσωποι της ΕΙΝΑΠ και ΟΕΝΓΕ μετέφεραν την παραπάνω έκκληση στον αν. Υπουργό κ. Πολάκη επικοινωνώντας μαζί του τηλεφωνικά μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του νοσοκομείου.
Σήμερα 23/5/19 το μεσημέρι αμέσως μετά την γενική συνέλευση και κατόπιν απόφασής της, οι γιατροί του νοσοκομείου με μαζική παράσταση διαμαρτυρίας αναζήτησαν τον διοικητή στο γραφείο του για να δώσει εξηγήσεις για όλα τα παραπάνω, όμως απουσίαζε. Στην διάρκεια της παραμονής των γιατρών στο γραφείο του διοικητή έγινε επικοινωνία με την διοίκηση της 2ης ΥΠΕ και εκφράστηκαν κι εκεί οι διαμαρτυρίες για αυτό το απαράδεκτο δελτίο τύπου.
Ρωτάμε λοιπόν δημόσια και τους υπουργούς Υγείας κ.κ. Ξανθό και Πολάκη : υιοθετούν τα αναγραφόμενα σε αυτό το απαράδεκτο δελτίο τύπου που φέρει την υπογραφή του διοικητή κ. Γεωργόπουλου και που διακινήθηκε από το γραφείο τύπου του κ. Πολάκη ; αν ναι, τότε αυτονόητα δηλώνουν ξεκάθαρα πως ενθαρρύνουν δημόσια τον οποιονδήποτε να βιαιοπραγεί  ενάντια σε γιατρούς και νοσηλευτές δημόσιων νοσοκομείων. Αν όχι, τι προτίθενται να πράξουν σχετικά ;
Αύριο Παρασκευή 24/5/19 οι γιατροί του νοσοκομείου πραγματοποιούν στάση εργασίας 12 το μεσημέρι ως 3 μμ, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προαύλιο του νοσοκομείου και συνέντευξη τύπου επί τόπου στο προαύλιο την 1 μμ.

Τρίτη 21 Μαΐου 2019


Ανακοίνωση του Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή για τις πρωτοφανείς εξελίξεις στον ΠΙΣ
1.       Σε πρόσφατη ανακοίνωση  μας για τις εξελίξεις σχετικά  με την υπουργική ακύρωση των εκλογών της 3-3-2019 στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο(ΠΙΣ)  καταγγείλαμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την ωμή κρατική παρέμβαση του υπουργού υγείας στις  μαζικές διαδικασίες  του ανώτερου πανελλαδικού φορέα εκπροσώπησης των γιατρών. Απαιτήσαμε την ακύρωση της προκλητικής παρέμβασης Ξανθού και επισημάναμε  τις βαριές ευθύνες της  ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΗΚΙ  όταν ο επικεφαλής της Θ.Εξαδάκτυλος στην ΓΣ  τόνιζε ότι στόχος είναι ο ΠΙΣ να μην είναι κίνημα αλλά σύμβουλος του κράτους και του υπουργείου Υγείας(φέρνοντας πιο κοντά την κρατική, δίχως προηγούμενο , εμπλοκή ). Ή όταν στελέχη της ΔΗΚΙ με ενστάσεις απευθείας στον υπουργό ζητούσαν άμεσα την παρέμβασή του.
2.       Νομίζαμε (λάθος μας) ότι τα είχαμε δει  όλα! Όμως ήρθαν να μας διαψεύσουν οι πρωτοφανείς εξελίξεις της 17/5/2019. Έξι(6!) γιατροί που πραγματικά θα μείνουν στην ιστορία αποφάσισαν ότι αποτελούν απαρτία σε ένα όργανο 15 μελών και εξέλεξαν νέο πρόεδρο στον ΠΙΣ καταλύοντας κάθε έννοια  στοιχειώδους δημοκρατικής νομιμότητας ή νομιμοφάνειας ,προκήρυξαν  νέες εκλογές και παίρνουν αποφάσεις πάνω σε καυτά επίκαιρα προβλήματα των γιατρών! ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ την κίνηση αυτή και μαζί με αυτή τη συνεχιζόμενη ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΩΜΗ ΕΜΠΛΟΚΗ!
3.       Τα  τεράστια προβλήματα των γιατρών και της λαϊκής υγείας δεν μπορούν να περιμένουν! Καλούμε όλους τους γιατρούς της χώρας να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους καταγγέλλοντας τον κυβερνητικό κατήφορο και τον αδυσώπητο πόλεμο για τις καρέκλες που μαίνεται
ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΛΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ ΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ
ΚΑΤΩ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ!!

             Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή, Αθήνα 21/5/2017

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Για το νέο προεδρείο στην ΟΕΝΓΕ



Για το νέο προεδρείο στην ΟΕΝΓΕ

Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή,  7/5/2019

Με βάση τους συσχετισμούς στο νέο ΓΣ της ΟΕΝΓΕ όπως προέκυψαν από το πρόσφατο συνέδριο, οι έδρες στην νέα ΕΓ που θα εκλεγεί από το ΓΣ στις 8/5/19 προβλέπεται να είναι : ΔΗΠΑΚ 3 (είχε 3), Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή 2 (είχε 2), ΔΗΚΝΙ 2 (είχε 1), Μέτωπο 1 (είχε 2) και ΚΙΝΑΛ 1 (είχε 1).
Όσον αφορά την εκλογή προεδρείου από την νέα ΕΓ, ως Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή για άλλη μια φορά εκτιμάμε πως ΔΕΝ υπάρχουν οι προϋποθέσεις για συγκρότηση προεδρείου σε προγραμματική βάση. Θεωρούμε πως οι θέσεις μας για ανάγκη άμεσης ρήξης με το μαύρο μέτωπο κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ – μνημονιακών κυβερνήσεων, για πραγματικά δωρεάν δημόσια καθολική περίθαλψη με απαλλοτριώσεις – κοινωνικοποιήσεις υπό εργατικό έλεγχο μεγάλων ιδιωτικών καπιταλιστικών μονάδων υγείας και φαρμακοβιομηχανίας, για απόλυτη προτεραιότητα στα επιστημονικά – επαγγελματικά δικαιώματα των νέων γιατρών, για κατάργηση των φεουδαρχικών προνομίων και της ασυδοσίας του μεγαλοκαθηγητικού πανεπιστημιακού κατεστημένου κλπ δεν υιοθετούνται από καμία άλλη παράταξη – αυτονόητα δεν υιοθετούνται από τις ηγεσίες των παρατάξεων του νέου και παλιού κυβερνητικού μνημονιακού συνδικαλισμού αλλά ούτε και από την ηγεσία της ΔΗΠΑΚ παρά το γεγονός πως μαζί με την ΔΗΠΑΚ είχαμε στηρίξει πολλές αποφάσεις στην προηγούμενη θητεία της ΟΕΝΓΕ. Γι’ αυτό όπως και την προηγούμενη φορά παραμένουμε στην άποψη πως το νέο προεδρείο δεν μπορεί να έχει προγραμματικό χαρακτήρα. Άλλωστε για μας προτεραιότητα ΔΕΝ είναι τα προεδρεία των συνδικαλιστικών οργάνων αλλά η από τα κάτω οργάνωση των αγωνιστικών διεκδικήσεων με γενικές συνελεύσεις και οριζόντιο συντονισμό των γενικών συνελεύσεων. Επίσης παραμένουμε στην θέση πως δεν ψηφίζουμε στο προεδρείο εκπροσώπους του νέου και παλιού κυβερνητικού μνημονιακού συνδικαλισμού.
Εφ΄ όσον οι ηγεσίες όλων των άλλων παρατάξεων επιμένουν στην  αντίληψη «αναλογικού – αντιπροσωπευτικού» προεδρείου (με την οποία εμείς διαφωνούμε), τότε ψηφίζουμε μόνο για την θέση προέδρου (ΔΗΠΑΚ) και ΓΓ (Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή) αφού για τις δύο αυτές θέσεις η αντίληψη «αναλογικού αντιπροσωπευτικού» συμπίπτει με την δική μας για προεδρείο χωρίς εκπροσώπους του νέου και παλιού μνημονιακού κυβερνητικού συνδικαλισμού.
Θεωρήσαμε πως (όπως και την προηγούμενη φορά) επιβάλλεται η δημόσια τοποθέτησή μας πριν την εκλογή του νέου προεδρείου γιατί πάγια και διαχρονική αντίληψή μας είναι η ολόπλευρη ενημέρωση των νοσοκομειακών γιατρών για κάθε τεκταινόμενο στα συνδικαλιστικά τους όργανα.

Κυριακή 5 Μαΐου 2019



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΠΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

1. Καταγγέλλουμε την  πρωτοφανή προσπάθεια της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, μέσω της ακύρωσης των εκλογών στον ΠΙΣ  να κρύψει την παταγώδη αποτυχία του φερέφωνού της στους γιατρούς(Μέτωπο) και την επαναφορά από το παράθυρο της γνωστής παρέας Βλασταράκου-Βαρνάβα στο προηγούμενο ΔΣ του ΠΙΣ που εξέφραζε την πλήρη πολιτική συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ(για να μην ξεχνιόμαστε) που στήριξε ΟΛΟΥΣ τους αντιδραστικούς νόμους κατά της πλειοψηφίας των γιατρών και της λαικής υγείας τα 5 τελευταία χρόνια. Αποκτά ιδιαίτερη σημασία η πρωτόγνωρη εμπλοκή του κράτους σε μια μαζική εκλογική διαδικασία και την καταδικάζουμε κατηγορηματικά απαιτώντας να αναιρεθεί

2.Αφορμή αυτής της πρωτοφανούς απόφασης αποτελεί η άγρια εσωκομματική αντιπαράθεση στην ΔΗΚΙ που εκδηλώθηκε λίγες ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης για ανάδειξη νέων οργάνων στον ΠΙΣ στο περιθώριο των θριαμβολογιών για τη μεγάλη επιτυχία που προέκυψε από την ευκαιριακή όπως αποδείχθηκε προεκλογική συγκόλληση 3 παρατάξεων του χώρου στην προοπτική εξουσίας σε πολιτικό επίπεδο. Μεγάλη ευθύνη έχει και η  ηγεσία του Μετώπου που με αφορμή διαδικαστικά ζητήματα δεν διστάζουν να ζητήσουν κρατική παρέμβαση στις εκλογικές διαδικασίες του ΠΙΣ ! Μέλη της ΔΗΚΙ και του Μετώπου-ΣΥΡΙΖΑ  με ενστάσεις τους απευθείας  στον Υπουργό(!!) ζήτησαν  την πρωτοφανή παρέμβασή του!

3. Οι γιατροί σε όλη την Ελλάδα βλέπουν και στις εξελίξεις αυτές τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Απόλυτη συμφωνία για την αντιδραστική, απάνθρωπη πολιτική στην υγεία και αποκρουστική μάχη για την καρέκλα σε κάθε επίπεδο

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΙΣ!


ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ,ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!

                          ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 5-5-2018