Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΑΝ – ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ – ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ !

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΑΝ – ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ – ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ !
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !
ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΙΑΤΡΙΚΟΥ – ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ – ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟ ΚΑΤΗΛΕΙΜΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ !
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !
Έκτακτη ανακοίνωση Α.Ρ.Σ.Ι. 1/2/2011, ώρα 11.30 μμ
Σε πανικό ο κ. Λοβέρδος και όλη η κυβέρνηση από σήμερα το πρωί !
Απάντησαν ΜΕ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ στους εκπροσώπους των Ιατρικών Συλλόγων (!), της ΕΙΝΑΠ, των γιατρών του ΙΚΑ, των φοιτητών της ιατρικής και άλλων φορέων, καθώς και εκατοντάδες συγκεντρωμένους γιατρούς σήμερα το πρωί έξω από το υπουργείο υγείας ! Δεκάδες οι τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Ανεμοδουρά που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με κάκωση κεφαλής και καρδιακή αρρυθμία !
Οι συγκεντρωμένοι όχι μόνο δεν τρομοκρατήθηκαν, αλλά μετά από σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στο υπουργείο και μετά από μαζική γενική συνέλευση αποφάσισαν ΚΑΤΑΛΗΨΗ με αίτημα ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ. Ήδη η ΕΙΝΑΠ, η ΟΕΝΓΕ και ιατρικοί σύλλογοι έχουν προκηρύξει για αύριο ΑΠΕΡΓΙΑ και καλούν όλους τους γιατρούς και όλους τους πολίτες από νωρίς το πρωί στο υπουργείο, όπου στις 1μμ θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των φορέων ! Δεκάδες εκπρόσωποι φορέων χρηστών υγείας (συντονισμός πρωτοβάθμιων σωματείων, σωματεία του ΠΑΜΕ, ΑΔΕΔΥ κλπ) καθώς και βουλευτές της αντιπολίτευσης (ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΝ) και εκπρόσωποι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έσπευσαν επί τόπου να δηλώσουν την συμπαράστασή τους ! Στη συνέλευση κυριάρχησαν οι τοποθετήσεις υπέρ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΡΗΞΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ – ΔΝΤ, για δωρεάν – δημόσια – σύγχρονη – καθολική περίθαλψη !
Ο υπουργός υγείας ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ από το πρωί από το υπουργείο του πρώτα έστειλε τους γνωστούς … «κυματοθραύστες» κ.κ. γενικούς γραμματείς και υφυπουργούς να εισπράξουν την αγανάκτηση των αγωνιζόμενων γιατρών. Βασικό «θύμα» για άλλη μια φορά ο κ. Τιμοσίδης που άκουσε τα «σκολιανά» του («παραιτήσου», «έξω οι τσάτσοι του ΔΝΤ», «αυτό το υπουργείο δεν είναι της υγείας είναι των ΜΑΤ και της τρομοκρατίας», «δωρεάν και ίση υγεία για όλο το λαό, για κάθε μετανάστη και ανασφάλιστο», «φέρε τώρα τον Λοβέρδο», «κάτω η χούντα», «αλί αλί και τρισαλί, Λοβέρδο θα φύγεις σαν τον Μπεν Αλί» κλπ). Στη συνέχεια ο κ. Λοβέρδος έσπευσε πανικόβλητος να … «επισκεφθεί» την κ. Ανεμοδουρά στο νοσοκομείο ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ όπως «όλοι οι φορείς είχαν συμφωνήσει για το νομοσχέδιο» (στο ένα κανάλι), «τους περιμένω για διάλογο και δεν έρχονται» (σε άλλο κανάλι», «δεν ξέρω ποιος έφερε τα ΜΑΤ», «δεν ανέχομαι να ΜΟΥ κάνουν κατάληψη στο υπουργείο ΜΟΥ», «έχει κομματικό κίνητρο η κατάληψη» κλπ. Στις 7 μμ έγινε νέα επιχείρηση των ΜΑΤ με στόχο να κλείσουν την είσοδο του υπουργείου, ενώ μέσα σε αυτό ήταν μαζί με τους γιατρούς εκπρόσωποι φορέων και βουλευτές (!) η οποία αναιρέθηκε με την -για άλλη μια φορά- αποφασιστική στάση των συγκεντρωμένων. Στις 9μμ έκπληκτοι οι συγκεντρωμένοι μέσω του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ (!!) έμαθαν ότι ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ υπουργός είναι στο … γραφείο του (!!!) και περιμένει τους φορείς για διάλογο (!!), ενώ στις 10.30 μμ έστειλε τελεσίγραφο «να εκκενωθεί ο χώρος και δεσμεύομαι να ξανανοίξω για σας την πόρτα του υπουργείου πάλι αύριο το πρωί» (!!!!). Οι γιατροί διαμήνυσαν ότι ΔΕΝ «ΜΑΣΑΝΕ» και θα παραμείνουν ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ μέσα στο υπουργείο !
ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ … «ΔΙΑΛΟΓΟ» ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ !
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ !
ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ !
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ !
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ !
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΤΩΝ 3 ΚΑΙ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ !

Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών (Α.Ρ.Σ.Ι.)