Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ : ΚΟΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ !

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ : ΚΟΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ !
Από Α.Ρ.Σ.Ι. 11-11-11
Εντός ορίων κοινού ποινικού δικαίου κινούνται πλέον οι πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων υγείας και εργασίας.
Για να δικαιολογήσουν την απαράδεκτη καταστροφική πολιτική της χούντας κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ που διαλύει τη δημόσια περίθαλψη και την κοινωνική ασφάλιση, εξαπολύουν βρωμερές επιθέσεις λάσπης ενάντια σε γιατρούς, νοσοκομειακούς και ιδιώτες που δεν φταίνε σε τίποτα, ενώ στα … δικά τους τα «μπουμπούκια» (μεγαλοκαθηγητικό και μεγαλοδιευθυντικό κατεστημένο, αρχιλαμόγια κομματάρχες των δύο μεγάλων κομμάτων στις γειτονιές κλπ) κάνουν όλα τα χατίρια !
Κρούσμα 1. Με απύθμενο θράσος, χωρίς να έχει γίνει ΕΔΕ αλλά ούτε καν καταγγελία, πρόσφατα ο κ. Λοβέρδος από βήματος της βουλής εξαπέλυσε αισχρά ψέματα και συκοφαντίες ενάντια στους καρδιοχειρουργούς του «Αγία Σοφία». Ο στόχος ήταν προφανής : η δικαιολόγηση του οριστικού κλεισίματος του τμήματος, ώστε να εξυπηρετηθούν ιδιοτελή συμφέροντα κύκλων του «Ωνασείου» και του «Μητέρα». Οι ενέργειες του υπουργείου έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων ακόμα και από τους ίδιους τους γονείς των μικρών καρδιοχειρουργικών ασθενών. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Λοβέρδος κωφεύει στην πρόσκληση – πρόκληση των δύο επιμελητών καρδιοχειρουργών του «Αγία Σοφία» να γίνει άμεσα διερεύνηση για το ποιοί στέλνουν παιδιά να χειρουργηθούν στο εξωτερικό και γιατί. Κάνει το κορόϊδο γιατί ξέρει ότι αυτοί που έχουν στήσει τη «βιομηχανία» Αθήνα – Crompton (και φυσικά έχουν κάθε συμφέρον από το κλείσιμο του τμήματος) είναι …πολύ δικοί του άνθρωποι !
Κρούσμα 2. Την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξη τύπου ο κ. Βουδούρης (διοικητής του ΟΑΕΕ ως τώρα, και νυν όλου του ΕΟΠΥΥ) «κατήγγειλε» ότι (άκουσον άκουσον) κάποιοι γιατροί συμβεβλημένοι με τον ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) έγραψαν σε 6 μήνες (4/11 ως και 9/11) ηλεκτρονικές συνταγές αξίας 180 χιλιάδων ευρώ. Αυτό το παρουσίασε σαν … μέγα σκάνδαλο και ανακοίνωσε ότι οι γιατροί θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις. Μάλιστα έδωσε στους δημοσιογράφους λίστα με 34 γιατρούς, όπου αναφέρεται η ειδικότητα και η περιοχή.
- 180 000 ευρώ το εξάμηνο, είναι 30 000 ευρώ τον μήνα. Ως γνωστόν, ο μήνας έχει 22 εργάσιμες μέρες, σε κάθε μία από τις οποίες το ωράριο που αφιερώνει ο γιατρός στον ΟΑΕΕ είναι τυπικά 4ωρο, αλλά στην πράξη γίνεται και 5ωρο, και 6ωρο – φυσικά για τους γιατρούς που θέλουν να εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους και δεν αδιαφορούν. Αν υποθέσουμε ότι κάθε μέρα ο ιατρός εξετάζει 20 ασφαλισμένους (στην πραγματικότητα μπορεί να είναι και 30 και 40), τότε ο μέσος όρος συνταγογράφησης ανά επίσκεψη για τον γιατρό των «180 000 ευρώ ανά εξάμηνο» είναι 30 000 διά 22 και όλο διά 20 = 68 ευρώ και 18 λεπτά !!! Και μέσα σε αυτούς υπάρχουν καρκινοπαθείς, νεφροπαθείς κλπ !!! Τι μήνυμα δίνει ο κ. Βουδούρης στους γιατρούς ; Είναι πολύ απλό : ή μην εξυπηρετείτε τους ασφαλισμένους ή μην κάνετε ηλεκτρονική συνταγογράφηση … Υπενθυμίζεται ότι η κ. Δρέττα έστελνε συνέχεια εγκυκλίους που επέτρεπαν την χειρόγραφη συνταγογράφηση στον ΟΑΕΕ μέχρι πρόσφατα. Αυτό έδινε την δυνατότητα σε γιατρούς «ημέτερους» της κυβέρνησης να γράφουν … με τις στοίβες, χωρίς να τους ελέγχει κανένας !!!

Αυτούς τους κοινούς συκοφάντες λοιπόν ο κ. Σαμαράς (που στηρίζει την … «εθνοσωτήρια» κυβέρνηση Παπαδήμου) τους κρατάει στη θέση τους ! Πρώτο – πρώτο τον κ. Λοβέρδο έχει στη λίστα των υπουργών που θα ζητήσει να παραμείνουν στη θέση τους ! Μπράβο Αντωνάκη ! Είσαι τρέλα με την … πράσινη φανέλα !

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ;
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ !