Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Για το "κούρεμα" των οφειλών



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

 Η ΑΡΣΙ καταγγέλλει την απόφαση της άθλιας τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ,ΠΑΣΟΚ , ΔΗΜΑΡ που στο περιθώριο της στρατιωτικού τύπου επιστράτευσης των ηρωικών απεργών του ΜΕΤΡΟ και διαμέσω της διυπουργικής επιτροπής προχώρησε σε άγριο κούρεμα έως 20% στις ληξιπρόθεσμες οφειλές των ασφαλιστικών ταμείων προς τους αυτοαπασχολούμενους γιατρούς.

Την ίδια στιγμή το κούρεμα σε αυτούς που στηρίζουν την καταστροφική για τα λαικά στρώματα, πολιτικής της στην Υγεία δηλαδή την φαρμακοβιομηχανία, τις μεγάλες ιδιωτικές κλινικές και τις αλυσίδες των διαδνωστικών κέντρων θα φθάσει το πολύ στο 8%.

Η πλειοψηφία των Ιατρικών συλλόγων και ο ΠΙΣ με τις αποφάσεις τους δεν προωθούν την ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ  ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, στοχεύοντας στην ουσία σε… μικρότερο κούρεμα.

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ! Όσοι νομίζουν ότι υπάρχει περιθώριο συζήτησης και …συνεννόησης με την κυβέρνηση που με προκλητικά αντισυνταγματικό τρόπο έσυρε με φύλλα πορείας τους συρμούς του ΜΕΤΡΟ, απλά εξυπηρετεί τα σχέδια της ΠΙΟ ΛΑΟΜΙΣΗΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που γνώρισε ο τόπος!

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΡΕΜΑ! ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ

Η ΗΡΩΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ  ΤΟ ΔΡΟΜΟ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΓΩΝΑ!!!


Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών (ΑΡΣΙ)    27/1/2013