Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΔΙΑΒΡΩΣΕ ΟΞΦΟΡΔΗ-ΚΕΪΜΠΡΙΤΖ !



ΣΟΚ ! Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΞΦΟΡΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΪΜΠΡΙΤΖ !

Από Α.Ρ.Σ.Ι. – Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών                        23-2-14

Εκ της κυβερνήσεως.
Όπως είναι γνωστό, εδώ και καιρό κάποιοι ακραίοι αναρχοαριστεροί υγειονομικοί από τον χώρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ βυσσοδομούν και ψεύδονται συστηματικά ενάντια στην φωτισμένη (από τον ίδιο τον Κύριο που συνομιλεί με τον πρωθυπουργό μας) ηγεσία της χώρας, και ιδιαίτερα ενάντια στην ανεπανάληπτη πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας.
Οι σατανικοί αυτοί τύποι, συνεπικουρούμενοι ενίοτε και από κάποιους παρασυρμένους προερχόμενους από ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ καθώς και με την συνδρομή άλλων ακροαριστερών και αναρχικών στοιχείων δυσφημούν διαρκώς την εικόνα της χώρας με υπερβολές και συκοφαντίες περί δήθεν «υγειονομικής γενοκτονίας», «κατάργησης και κατάρρευσης της δημόσιας περίθαλψης», «εκατοντάδων χιλιάδων ανασφάλιστων», «θανάτους δυνητικά αποτρέψιμους» και άλλα παρόμοια τέτοια εγκληματικά. Φροντίζουν μάλιστα να παρενοχλούν συστηματικά τον πολυχρονεμένο υπουργό μας όπου σταθεί και όπου βρεθεί με βίαιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, ντουντούκες, συνθήματα, πανώ και διάφορα τέτοια ακραία. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο σε μερικά νοσοκομεία να μεταμφιεστούν σε γριές δήθεν νοσηλευόμενες και να εκτοξεύσουν ακόμα και ουροσυλλέκτες. Άλλωστε όπως είναι γνωστό καταδικάζεται και πατάσσεται απερίφραστα κάθε εκδήλωση διαμαρτυρίας σε Ελλάδα – Ιταλία – Ισπανία – Πορτογαλία. (Χειροκροτούνται μόνο διαδηλώσεις από φωτομοντέλα στο Καράκας και από νεοναζί στο Κίεβο που προβάλλονται δεόντως στο CNN.)  
Προσφάτως όμως διαπιστώνεται πως το τέρας του αριστερίστικου λαϊκισμού έχει πλέον ξεφύγει από κάθε έλεγχο εκτός συνόρων της χώρας … Οι ύβρεις, τα ψέματα και οι συκοφαντίες ενάντια στο θεάρεστο έργο της κυβέρνησης και των σεβαστών προτεκτόρων ΕΕ – ΔΝΤ εκτοξεύονται πλέον πανταχόθεν. Ιδού το νέο μνημείο προπαγάνδας των ακροαριστερών οι οποίοι αυτή τη φορά μεταμφιέστηκαν σε καθηγητές των πανεπιστημίων Οξφόρδης και Κέϊμπριτζ.
“ Greece’s health crisis: from austerity to denialism
Alexander Kentikelenis, Marina Karanikolos, Aaron Reeves, Martin McKee, David Stuckler
Greece’s economic crisis has deepened since it was bailed out by the international community in 2010. The country underwent the sixth consecutive year of economic contraction in 2013, with its economy shrinking by 20% between 2008 and 2012, and anaemic or no growth projected for 2014. Unemployment has more than tripled, from 7·7% in 2008 to 24·3% in 2012, and long-term unemployment reached 14·4%. We review the background to the crisis, assess how austerity measures have a ected the health of the Greek population and their access to public health services, and examine the political response to the mounting evidence of a Greek public health tragedy”
Τα παραπάνω αναρχοαριστερά ψεύδη δημοσιεύονται προσφάτως στο γνωστό τρομοκρατικό έντυπο “The Lancet  (από τον τίτλο άλλωστε –κοφτερό μαχαίρι- καταλαβαίνει κανένας πως αποτελεί όργανο στα χέρια αιμοβόρων κομμουνιστοσυμμοριτών.)
Πρέπει αμέσως να παρθούν όλα τα προσήκοντα μέτρα.
-          Να γίνει αμέσως προσφυγή στον ημέτερο πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου να απελάσει άμεσα τους συγγραφείς του άρθρου και να κηρύξει παράνομο το τρομοκρατικό έντυπο. Επίσης να ξεριζώσει αμέσως όλες τις γιάφκες αναρχοκομμουνιστών στα πανεπιστήμια της γηραιάς αλβιώνος και να εισάγει επειγόντως προς αντικατάστασιν γιάπηδες από τα κλαμπ που εδρεύουν στην πλατεία έξω από το Χάρβαρντ – ειδικά από ένα το οποίο στελεχώνουν άξια τέκνα της ΟΝΝΕΔ που έχουν θητεύσει μάλιστα διορισμένοι σε διοικήσεις ελληνικών νοσοκομείων.
-          Να δοθεί άμεσα εντολή στους κ.κ. Δένδια και Αθανασίου να κατασχεθούν αμέσως όλα τα αντίτυπα του Lancet που τυχόν κυκλοφορούν στην χώρα, καθώς επίσης η Δίωξη Ηλεκτρονικού – η δοξασμένη με την σύλληψη του αρχιεγκληματία συμμορίτη Παστίτσιου – να εμποδίσει άμεσα την πρόσβαση στην ιστοσελίδα του εντύπου.
-          Να δοθεί εντολή στον υπουργό κ. Γεωργιάδη να κλωνοποιηθεί ακόμα περαιτέρω, για να προλαβαίνει να μιλά σε 3 κανάλια, 2 ραδιοσταθμούς και 3 ακάου ταυτόχρονα την ίδια ώρα καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου, ώστε να απαντά αποτελεσματικά στην προπαγάνδα του αντιπάλου. Ούτως ή άλλως η πραγματική διακυβέρνηση στο υπουργείο υγείας διεξάγεται από το τεχνικό κλιμάκιο της τρόϊκας, και όσο λειτουργεί η μεταφραστική ομάδα των γερμανικών η παρουσία του υπουργού στο υπουργείο καθίσταται εντελώς περιττή.
-          Να δοθεί επιπρόσθετη εντολή στον κ. Δένδια να υποβάλλει μήνυση ενάντια στην κομμουνιστική φυλλάδα Independent που τόλμησε να γράψει πως «η ελληνική κυβέρνηση αρνήθηκε να σχολιάσει το άρθρο του Lancet». Να την υποβάλλει εκεί ακριβώς που υπέβαλλε την προηγούμενη, αυτή για την αναρχική Guardian.
-          Να εκδοθούν άμεσα με βάση το παρόν αναλυτικές οδηγίες προς τους έντιμους και αμερόληπτους παρουσιαστές των καθωσπρέπει βραδινών δελτίων, ώστε να υπερκεραστεί ο λαϊκισμός διάφορων δημοσιογραφίσκων της πεντάρας που αναμφιβόλως θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν το αναρχικό δημοσίευμα των θολοκουλτουριάδηδων καθηγητών για να πλήξουν το κύρος της κυβερνήσεως και των σεβαστών προτεκτόρων Μέρκελ, Λαγκάρντ, Ρομπάϊ, Ντάισενμπλουμ.