Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση του Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή για τους γκαιμπελισμούς ygeianet και Δημήτρη Βαρνάβα


Για μια ακόμη φορά ο «ανώνυμος» γκαιμπελίσκος, ιδιοκτήτης του ygeianet Δημήτρης Βαρνάβας, συνδικαλιστικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιεί την «ανωνυμία» του και πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα εμπλέκοντας το όνομα του συναδέλφου και συντρόφου Πάνου Παπανικολάου, αγωνιστή του υγειονομικού κινήματος επί δεκαετίες, γενικού γραμματέα της ΟΕΝΓΕ και εκπροσώπου των γιατρών στο Συμβούλιο Διοίκησης του ΓΝ Νίκαιας.

Τι κι αν, δεδομένου ότι, όχι μόνον ποτέ δεν ψήφισε, αλλά αντίθετα, ήταν απέναντι σε οποιαδήποτε ύποπτη ανάθεση και σε οποιαδήποτε σύμβαση αφορούσε ελαστικές σχέσεις εργασίας... Τι κι αν, για τον λόγο αυτό ακριβώς, ήταν ο μόνος από τα διορισμένα και αιρετά μέλη του Συμβούλιου Διοίκησης που ΔΕΝ κλήθηκε για κατάθεση από τους επιθεωρητές του ΣΕΥΠ και ΣΕΔΔ... Ψιλά γράμματα για τον παντογνώστη Βαρνάβα που, από τη μακρινή Χαλκιδική γνωρίζει τα πάντα και ομιλεί περί των πάντων. 

Είναι στ’ αλήθεια θράσος να κατηγορείται στο πρόσωπο του συντρόφου μας η ΑΡΣΙ του νοσοκομείου της Νίκαιας για τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ και του διορισμένου διοικητή του. Ο κ. Βαρνάβας όμως μας έχει συνηθίσει σε θρασύδειλες επιθέσεις. Ξέρουμε φυσικά ποιοι τον βάζουν να τα λέει! 

Ενημερώνουμε τον χυδαίο αυτόν γκαιμπελίσκο ότι δεν μας αγγίζουν οι επιθέσεις και οι συκοφαντίες του. Ούτε φυσικά θα μας αποτρέψει να αντιπαλεύουμε την κυβέρνηση που υπερασπίζεται διότι αυτό είναι που τον ενοχλεί! Η κυβέρνηση αυτή και οι καθοδηγητές του κ. Βαρνάβα (που αποκάλεσαν "τσόλια" τους εργαζόμενους που διαμαρτυρήθηκαν στο νοσοκομείο Ηρακλείου) είναι τόσο χωμένη στην πολιτική της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, στην εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών, εφοπλιστικών (βλέπε δωρεές) και εργολαβικών συμφερόντων, καθώς και των επιλογών του ιατρικού μεγαλοκαθηγητικού κατεστημένου, που κανένας αγωνιστής και αριστερός άνθρωπος δεν τους παίρνει πλέον σοβαρά. Τους μένει μόνο η λάσπη και σκανδαλολογία. Όσο και να τεντώσεις τα χέρια σου κ. Βαρνάβα, δεν μπορείς να φτάσεις ούτε εμάς ούτε το σύντροφό μας! 

Καλούμε την ΕΙΝΑΠ, την ΟΕΝΓΕ, την ΑΔΕΔΥ και τα σωματεία εργαζομένων της υγείας να καταδικάσουν την χυδαία και συκοφαντική επίθεση του κ. Βαρνάβα. 

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ