Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΔΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ !

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΔΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ !
Ο ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ρ.Σ.Ι. 25-10-2010
Ο πρωθυπουργός, έντρομος από τη λαϊκή οργή που προκαλείται από την πολιτική του, έσπευσε επειγόντως απόψε να δώσει «διακαναλική» συνέντευξη σε επιλεγμένους δημοσιογράφους.
Έκπληκτοι οι πολίτες τον άκουσαν να ξεκινά με το ακόλουθο «εκπληκτικό» επιχείρημα : « Πρέπει στις 7 Νοέμβρη να ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ, γιατί αλλιώς οι αγορές θα μας ξαναπολεμήσουν και θα χρεοκοπήσει η χώρα» (!!! ;;;;).
Τέτοιο ωμό προεκλογικό εκβιασμό η Ελληνική κοινωνία έχει να ακούσει 36 ολόκληρα χρόνια, μετά το περίφημο «Καραμανλής ή τανκς». Τα «τεθωρακισμένα» του κεφαλαίου, του αστικού πολιτικού συστήματος, της ΕΕ και του ΔΝΤ είναι εξίσου ολοκληρωτικά με εκείνα του 1974 …
Κατά τα λοιπά ακολούθησε η γνωστή «κλάψα» (φαίνεται ότι ο κ. Λοβέρδος έχει μεταδώσει στυλ πολιτικής συμπεριφοράς και στο μέγαρο Μαξίμου) «και μείς πονάμε για τα μέτρα που πήραμε», «είμαι αγωνιστής της δημοκρατίας και έχω δώσει δύο ανένδοτους με τον πατέρα μου και τον παππού μου» (!!), «για όλα φταίει η προηγούμενη κυβέρνηση», «πατάσσουμε τη διαφθορά» (μετρήσαμε τουλάχιστον 35 αναφορές σαν παραδείγματα διαφθοράς στους γιατρούς και στα νοσοκομεία, και φυσικά ούτε μία στα όργια ρεμούλας και σπατάλης των κυβερνήσεων Σημίτη), «χτυπάμε τη φοροδιαφυγή» κλπ. Εξοργιστική πραγματικά ήταν η χυδαία προσπάθεια κήρυξης του «κοινωνικού αυτοματισμού» από τα πάνω και διά στόματος πρωθυπουργού : π.χ. οι «τεμπέληδες» των ΔΕΚΟ φταίνε που μειώνονται οι συντάξεις, οι φορτηγατζήδες και οι φαρμακοποιοί (ως κλειστά επαγγέλματα) φταίνε για την ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ (!!!) κλπ.
Το σημαντικότερο από όλα ήταν η μεγάλη είδηση : ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την υπαγωγή ΟΛΩΝ των νοσοκομείων στις «Καλλικρατικές» περιφέρειες ! Και μάλιστα παρουσίασε το μέτρο αυτό σαν «σημαντική μεταρρύθμιση περιορισμού της σπατάλης» !!! Με άλλα λόγια ανακοινώθηκε και επίσημα η κατάργηση του ΕΣΥ … Οι υγειονομικές μονάδες περνάνε στους περιφερειάρχες, που δεν θα έχουν λεφτά ούτε τα σκουπίδια να μαζεύουν… Το κράτος αποσύρεται … Κύριε πρωθυπουργέ, τουλάχιστον ο ομόλογός σας της Βουλγαρίας πριν λίγους μήνες είχε καταργήσει μόνο τα μισά νοσοκομεία με νομοθετικό διάταγμα. Εσείς τα καταργείτε όλα με … τηλεοπτική συνέντευξη !!!
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ: ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΝΤ – ΕΕ – ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ. ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !