Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ


ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΑΡιστερή Συσπείρωση Ιατρών Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά,   2/8/17

Έχουν περάσει επτά (7) ολόκληρες μέρες από τότε που έγινε σοβαρότατη καταγγελία για αδικαιολόγητη επίθεση από αστυνομικό ενάντια σε εφημερεύουσα ειδικευόμενη γιατρό στο ΤΕΠ του νοσοκομείου μας.
Το θέμα πήρε δημοσιότητα, ενώ από την πρώτη στιγμή τόσο η διοίκηση του νοσοκομείου αλλά όσο και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας είχαν δηλώσει πως θα προβούν στις επιβαλλόμενες ενέργειες. Μάλιστα, έχει υποβληθεί επίσημη καταγγελία για το συμβάν και από την ΕΙΝΑΠ.
Όμως ως σήμερα ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ενημέρωση δεν υπάρχει από την πλευρά της κυβέρνησης, ενώ οι αρμόδιοι της ΕΛΑΣ εξακολουθούν να συγκαλύπτουν το συμβάν και να αρνούνται να δώσουν το όνομα του αστυνομικού – τραμπούκου.

Προφανώς η καταστροφική υγειονομική πολιτική του μαύρου μετώπου κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ – μνημονιακών κυβερνήσεων που μεταξύ άλλων στοχεύει να μην μείνει κανένας νέος γιατρός στον τόπο μας αλλά να αναγκαστούν να μεταναστεύσουν όλοι στο εξωτερικό, πλέον επιστρατεύει και την μέθοδο του κρατικού - αστυνομικού τραμπουκισμού ενάντια στους εφημερεύοντες ειδικευόμενους συναδέλφους.