Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Ανακοίνωση Α.Ρ.Σ.Ι. 3-3-11

Σε κατάσταση παραληρήματος ο δικτάτορας της Λιβύης (και «κολλητός» του Γιωργάκη, μην ξεχνιόμαστε…) Μουαμάρ Καντάφι δηλώνει ότι οι εξεγερμένοι συμπατριώτες του είναι όλοι «πράκτορες της Αλ Κάϊντα και των Αμερικάνων» (!!!) ενώ παρουσιάζει τους καθεστωτικούς μισθοφόρους δολοφόνους που επιστρατεύει σαν … «τον λαό της Λιβύης που υπερασπίζεται αυθόρμητα τον ηγέτη του».
Φαίνεται ότι το παραλήρημα αυταρχικής εξουσίας είναι … μεταδοτικό και αρκετοί υπουργοί της κυβέρνησής μας έχουν ζηλέψει την … δόξα του Μουαμάρ.
- Την αρχή έκανε ο ημέτερος κ. Λοβέρδος (όπως πάντα πρωτοπόρος στην κυβερνητική μπαρουφολογία) που παρουσίαζε την κατάληψη του υπουργείου υγείας σαν προϊόν συνομωσίας συνδικαλιστών της ΝΔ με τους «αριστεριστές της ΑΡΣΙ».
- Ακολούθησε (ποιος άλλος) ο κ. Πάγκαλος, που με επίσημη γραπτή δήλωση χαρακτήρισε τους φοιτητές που τον «έκραξαν» στο Παρίσι … «αναρχοαυτόνομους και ΣΥΡΙΖΑίους» και εν πάσει περιπτώσει συλλήβδην … «τρομοκράτες» (!!!)
- Την επόμενη μέρα ο κ. Πεταλωτής από βήματος κυβερνητικού εκπροσώπου δήλωσε περισπούδαστα ότι σε τέτοιες διαμαρτυρίες εκτός από αριστεριστές και αντεξουσιαστές πρωτοστατούν και «εγκάθετοι της ΝΔ».
- Αμέσως πήρε θάρρος και ο κ. Μπεγλίτης για να χαρακτηρίσει με τη σειρά του «εγκάθετους» και «συνωμότες» τους εκατοντάδες εργαζόμενους της ΕΑΒ που τον είχαν αποδοκιμάσει πριν … δύο μήνες κατά την εκεί επίσκεψή του.
- Πιο … προσεκτική η κ. Διαμαντοπούλου (που δέχθηκε την οργή εκατοντάδων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων σε πρόσφατη σύσκεψη με αφορμή τις συγχωνεύσεις σχολείων, πρωτοστατούντων των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ) δήλωσε ότι οι διαμαρτυρόμενοι ήταν … «οι συνήθεις περιφερόμενοι διαμαρτυρόμενοι».
- Και φυσικά ο … «ηγέτης» Γιωργάκης πρώτος – πρώτος, που έδωσε εντολές στο Μαξίμου να διαρρέει ότι οι … πέντε φοιτήτριες που τον «περιποιήθηκαν» στο Βερολίνο και αντιμετωπίστηκαν ΣΚΑΙΟΤΑΤΑ από τους μπράβους του πρωθυπουργού ήταν και αυτές «εγκάθετες», «μίσθαρνες» κλπ
Η κατάσταση θα ήταν απλώς γελοία, αν δεν είχε αρχίσει να γίνεται και επικίνδυνη.
Από προχθές κάποιοι κυβερνητικοί παράγοντες αλλά και κάποιοι γνωστοί «παπαγάλοι» των βραδινών δελτίων «απειλούν» ότι θα στέλνουν … «οπαδούς του ΠΑΣΟΚ» να κάνουν … «αντισυγκεντρώσεις» (!!!).
Οπαδοί του ΠΑΣΟΚ που υποστηρίζουν φανατικά την πολιτική της χούντας κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ ως γνωστό δεν υπάρχουν (άλλωστε στις συγκοινωνίες, στις ΔΕΚΟ κλπ οι χιλιάδες εργαζόμενοι που «κράζουν» τους υπουργούς οι περισσότεροι ΠΑΣΟΚ είχαν ψηφίσει στις τελευταίες εκλογές …) γι’ αυτό οι «απειλές» αυτές για «αντισυγκεντρώσεις» ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ. Επειδή από την κυβέρνηση αυτή «τα έχουμε δει όλα», τέτοια σενάρια δεν είναι καθόλου της πλάκας. Εκτός από την κρατική καταστολή, ο ελληνικός λαός πιθανά το επόμενο διάστημα θα βρεθεί αντιμέτωπος με ΟΜΑΔΕΣ ΕΜΜΙΣΘΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ σαν και αυτές του Καντάφι …

Κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης και των βραδινών δελτίων,
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι και όλος ο λαός δεν χαμπαριάζουν από απειλές.

ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΣΟ ΕΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.