Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ο κ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ

Ο κ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ
Από Α.Ρ.Σ.Ι. 1-6-2011
Η ενέργεια του κ. Λοβέρδου με τροπολογία του στο νσχ περί μεταμοσχεύσεων να καταργήσει την άδεια ακτινοπροστασίας –αφού πρώτα φρόντισε να δώσει ένα από τα γνωστά χυδαία επικοινωνιακά σόου- είναι χαρακτηριστικό δείγμα για το ποιόν τόσο του ίδιου του κ. Λοβέρδου όσο και της πολιτικής που εφαρμόζει η χούντα κεφαλαίου – κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ.
Φαίνεται ότι για τον κ. Λοβέρδο, καθώς και για τους αρχιφακελλάκηδες και μεγαλολαμογιοκαθηγητάδες που έχει μαζέψει γύρω του σαν συμβούλους σε ιατρικά θέματα, η ραδιενέργεια που εκπέμπεται από τις ιατρικές συσκευές στη χώρα μας είναι «υγιεινή» σε αντίθεση με την αντίστοιχη ακτινοβολία σε άλλα κράτη. Άλλωστε οι κυβερνώντες – και επί Σημίτη οι ίδιοι ήταν υπουργοί, μην ξεχνιόμαστε …- έχουν φροντίσει τα περισσότερα από αυτά να είναι «ΜΙΖΕΝΣ», συγγνώμη ΖΙΜΕΝΣ. Είναι γνωστό ότι η ιονίζουσα ακτινοβολία της ΖΙΜΕΝΣ είναι … υγιεινή, σε αντίθεση με αυτήν άλλων εταιρειών.
Για να σοβαρευτούμε, το μήνυμα προς την κοινωνία είναι σαφέστατο : αφού φερόμαστε έτσι στους γιατρούς του ΕΣΥ, φανταστείτε τι θα κάνουμε σε όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους. Δεν κολώνουμε πουθενά. Θέλουμε τους έλληνες να αποτελούν το πιο φτηνό εργατικό δυναμικό στην ευρώπη, έστω και αν πεθαίνουν από καρκίνο στα 50 τους …
Και αυτός ο άνθρωπος, ο νάρκισσος του νεοσυντηρητισμού, ο επίδοξος δελφίνος της χειρότερης αντιλαϊκής πολιτικής που έχει γνωρίσει η χώρα από το 1940, θέλει να αυτοαποκαλείται υπουργός … Υγείας !
Καλούμε τους γιατρούς, τους τεχνολόγους και τους νοσηλευτές των εργαστηρίων και των τμημάτων που θίγονται να προχωρήσουν αμέσως σε συνελεύσεις ανά νοσοκομείο και ανά περιοχή, και συντονισμό αγώνα από τα κάτω σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ !
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ - ΔΝΤ

Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών