Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Αγκαλιά με την κυβέρνηση ενάντια στους γιατρούς το προεδρείο του ΠΙΣ



Αγκαλιά με την κυβέρνηση ενάντια στους γιατρούς το προεδρείο του ΠΙΣ

Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή, 17/1/2020

Το προεδρείο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, ένα προεδρείο που όλα τα μέλη του πρόσκεινται στην ΝΔ, έβγαλε ανακοίνωση και πανηγυρίζει μαζί με τον Βρούτση για το επικείμενο "νέο" ασφαλιστικό του που ολοκληρώνει το έγκλημα Κατρούγκαλου. Την ίδια στιγμή που οι συντάξεις των γιατρών έχουν καταντήσει "κουλούρια" και αναμένεται να υποβιβαστούν σε "στραγάλια". Την ίδια στιγμή που οι ασφαλιστικές εισφορές των γιατρών που εργάζονται στο δημόσιο αλλά και των αυτοαπασχολούμενων γιατρών έχουν γίνει αβάστακτος ασφυκτικός βραχνάς. Την ίδια στιγμή που συνεχίζεται η προκλητική εισφοροδιαφυγή των εργοδοτών στον ιδιωτικό τομέα περίθαλψης. Την ίδια στιγμή που γενικεύεται η ομηρία με το «μπλοκάκι» για χιλιάδες γιατρούς.
Εν τω μεταξύ το προεδρείο συνεχίζει απτόητο το πραξικόπημα εξακολουθώντας με το έτσι θέλω να μην συγκαλεί την Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.
 Ο κ. Εξαδάκτυλος και το παρεάκι του χρεώνονται λοιπόν την πλήρη ευθύνη για την τελική διάλυση και ολοκληρωτική απαξίωση του ΠΙΣ στα μάτια των γιατρών όλης της χώρας.