Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !
Ανακοίνωση Α.Ρ.Σ.Υ. 11-11-11
Στην αρχή της εβδομάδας έφτασε σε όλα τα νοσοκομεία απόρρητη εγκύκλιος από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, που ζητά άμεσα λίστα ονομάτων για απόλυση.
Την ύπαρξη της εγκυκλίου αυτής κρατούν μυστική οι διοικήσεις.
Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβρη ο Λοβέρδος έλεγε ψέματα μέσα στα μούτρα μας, με δημόσιες δηλώσεις – δελτία τύπου – υπηρεσιακά σημειώματα κλπ, δεσμευόμενος ότι η εργασιακή εφεδρεία δεν θα αφορά τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας.
Στην πραγματικότητα στις 20 Οκτώβρη, στο «πολυνομοσχέδιο» Βενιζέλου, μπήκε διάταξη που εξαιρεί από την εφεδρεία μόνο το ιατρικό – νοσηλευτικό – παραϊατρικό προσωπικό, δηλαδή ΔΕΝ εξαιρεί το διοικητικό – βοηθητικό – τεχνικό προσωπικό !
Η κυβερνητική συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΠΟΕΔΗΝ και των περισσότερων σωματείων κάνει … «τουμπεκί ψιλοκομμένο» και ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ για την κατάπτυστη εγκύκλιο και για τις λίστες ονομάτων ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ !
Ωραίο δώρο ετοιμάζουν λίγο πριν τα Χριστούγεννα σε χιλιάδες οικογένειες …
Από σήμερα η χώρα έχει νέα κυβέρνηση. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς … Είναι κυβέρνηση διορισμένη απ’ ευθείας από το μεγάλο κεφάλαιο και τις Βρυξέλλες, που θα κάνει τα ίδια και χειρότερα. Μάλιστα, θα έχει μεγαλύτερο θράσος γιατί θα στηρίζεται και από την ΝΔ.
Άν νομίζουν οτι οι εργαζόμενοι θα κάτσουν στα αυγά τους να παρακολουθούν τα καραγκιοζιλίκια του Παπανδρέου, του Σαμαρά, του Παπαδήμου, του Καρατζαφέρη και του κάθε … φούφουτου είναι βαθειά γελασμένοι.
Ο αγώνας ενάντια στη χούντα κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ συνεχίζεται και κλιμακώνεται.
ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ !
Εξέγερση τώρα. Δυναμικές κινητοποιήσεις διαρκείας.
Τη λίστα των απολύσεων να την καταπιούν !
ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ –
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ
ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ
Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Υγειονομικών (Α.Ρ.Σ.Υ.)