Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Η «Ομερτά» για τον τραμπούκο αστυνομικό καλά κρατεί …


 Η «Ομερτά» για τον τραμπούκο αστυνομικό καλά κρατεί …

ΑΡιστερή Συσπείρωση Ιατρών Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά       6/9/2017

Έχουν περάσει πια πάνω από 6 εβδομάδες από τότε που οι γιατροί του νοσοκομείου Νίκαιας, η ΕΙΝΑΠ και η ΟΕΝΓΕ κατήγγειλαν δημόσια και προς την πολιτική ηγεσία του Υπ. Υγείας σοβαρότατο συμβάν προπηλακισμών και χειροδικίας ενάντια σε εφημερεύουσα ειδικευόμενη γιατρό από αστυνομικό της τροχαίας, ο οποίος απαιτούσε την … διακοπή παροχής πρώτων βοηθειών σε τραυματία ώστε να τον ανακρίνει ( ! ) προφανώς επειδή ο κ. αστυνομικός ήθελε να ξεμπερδεύει και να πάει για καφεδάκι δέκα λεπτά νωρίτερα.

Παρά τις αρχικές δεσμεύσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπ. Υγείας, παρά τα διαβήματα που έγιναν προς τους αρμόδιους της ΕΛΑΣ τόσο από την ίδια την παθούσα όσο και από την διοίκηση του Νοσοκομείου, ως σήμερα όχι μόνο δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα αλλά η ΕΛΑΣ προκλητικά συνεχίζει την «Ομερτά» και αρνείται να … «αποκαλύψει» ακόμα και το όνομα του τραμπούκου αστυνομικού !

Σε αντίθεση με αυτό το καταγέλαστο χάλι εδώ στο χωροφυλακίστικο κράτος – προτεκτοράτο, ακόμα και στις ΗΠΑ πρόσφατα ακριβώς παρόμοιο επεισόδιο με θύμα νοσηλεύτρια πήρε μεγάλη έκταση και ο εκεί αντίστοιχος τραμπούκος αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ η ίδια η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα όχι μόνο τα στοιχεία του αλλά και ολόκληρο το βίντεο με τους τραμπουκισμούς του. Αντίθετα εδώ, με την συνεχιζόμενη συγκάλυψη η κυβέρνηση δίνει και με αυτήν την αφορμή σε όσους νέους γιατρούς έχουν απομείνει να εγκαταλείψουν την χώρα κι αυτοί το συντομότερο. Επίσης δίνει το «πράσινο φως» στον καθέναν να τραμπουκίζει ενάντια σε γιατρούς και νοσηλευτές την ώρα που πασκίζουν με αυτοθυσία να παράσχουν επείγουσα περίθαλψη όπως έγινε πριν λίγες μέρες στην Πάτρα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ. Τόσκα για την «Ομερτά».

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ.κ. Ξανθέ και Πολάκη που την ανέχεστε.