Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

Ανακοίνωση Α.Ρ.Σ.Ι. 11-5-11

Δεκάδες οι τραυματίες από την απρόκλητη και λυσσαλέα επίθεση των ΜΑΤ ενάντια σε διαδηλωτές κατά τη διάρκεια της απεργιακής πορείας. Κτυπήματα με κλομπ, πυροσβεστήρες, κλοτσιές κλπ κατακέφαλα με απίστευτη μανία. Οι θρασύδειλοι και άνανδροι πραιτωριανοί των κ.κ Γ.Α.Παπανδρέου και Παπουτσή μάλιστα επέδειξαν αβυσσαλέο μένος ιδιαίτερα απέναντι σε γυναίκες εκστομίζοντας κραυγές του είδους «για τον Γιωργάκη και για την πατρίδα θα σας λιώσουμε» (!), «σπίτια σας να πλένετε πιάτα» (!!), «δεν βάλατε μυαλό με τον Αλέξη (!!!) κλπ.
Ένας από τους τραυματίες (στο Γ.Ν. Νίκαιας) οδηγήθηκε επειγόντως στο χειρουργείο λόγω βαρύτατης κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης (κατάγματα κρανίου, μεγάλο οξύ επισκληρίδιο αιμάτωμα, κώμα, ανισοκορία) και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση. Ένας άλλος (στον «Ευαγγελισμό») επίσης χειρουργήθηκε επειγόντως λόγω ρήξης σπληνός.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβρη, μετά την αστυνομική βία ενάντια σε διαδηλωτές κατά την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, η ΕΙΝΑΠ αλλά και ο ΙΣΑ με ανακοινώσεις τους είχαν επισημάνει ότι τα ΜΑΤ κτυπούν με δολοφονική μανία και πρόθεση, και κάλεσαν τον υπουργό «προστασίας» του πολίτη και τον πρωθυπουργό να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η ΕΙΝΑΠ μάλιστα είχε ζητήσει συνάντηση με τον κ. Παπουτσή, ο οποίος είχε κωφεύσει προκλητικά.
Η πολιτική γενοκτονίας ενάντια στον ελληνικό λαό που εφαρμόζει η χούντα κυβέρνησης – κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ έχει συστατικό της στοιχείο την άγρια καταστολή και τον χυδαίο αυταρχισμό. Η όποια προσπάθεια από αύριο να μετατεθούν οι ευθύνες σε μεμονωμένους αστυνομικούς (κάτι τέτοιο υπονοείται ήδη από ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ) δεν θα μπορεί να κρύψει τις ευθύνες των ηθικών αυτουργών. Του πρωθυπουργού και των υπουργών του, των εκπροσώπων του κεφαλαίου που απαιτούν πιο σκληρά μέτρα, των τοκογλύφων της ΕΕ και του ΔΝΤ που αδίστακτα υποθηκεύουν το σήμερα και το αύριο του λαού και της χώρας.
Η εκδήλωση αυτού του ωμού και χυδαίου αυταρχισμού είναι ομολογία αδυναμίας. Είναι απτή απόδειξη για το πόσο ψέμμα είναι η προπαγάνδα της κυβέρνησης και των καναλαρχών που την αβαντάρουν ότι δήθεν η πλειοψηφία του λαού στηρίζει την πολιτική της.
Όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν, η τακτική αυτή θα φέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Η λαϊκή οργή είναι τόσο έντονη, που μια σπίθα αρκεί για να ξεσπάσει γενικευμένη εξέγερση ενάντια στη χούντα των μνημονίων. Μια εξέγερση που πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να την «χωνέψουν» οι καθεστωτικές δυνάμεις.

ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ, ΠΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ – ΔΝΤ.

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ


Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών