Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ανοικτό κάλεσμα της ΑΡΣΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΑΡΣΙ καλεί όλους τους γιατρούς και υγειονομικούς σε αγωνιστικό ξεσηκωμό ενάντια στη χούντα κυβερνήσεων – ΕΕ – ΔΝΤ, για την ανατροπή της αντεργατικής καταιγίδας των μνημονίων και του συμφώνου-σφαγείου για το ευρώ.
Οι εργαζόμενοι και η νεολαία μίλησαν. Το σύνθημα της κατάληψης των κεντρικών πλατειών όλων σχεδόν των πόλεων από τον αγανακτισμένο και εξοργισμένο λαό είναι σαφές και αποφασιστικό. «Φύγετε τώρα όλοι»: τραπεζίτες, τρόικα, πλουτοκρατία, σάπιο πολιτικό σύστημα, κλεψιά και διαφθορά. Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας.
Ως ΑΡΣΙ σας καλούμε να συντονίσουμε τα βήματά μας με τον αγωνιζόμενο λαό, να συμμετέχουμε μαζικά στις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, μέσα από την πρωτοβουλία συνελεύσεων, επιτροπών αγώνα, σωματείων: «ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΩ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΩ - ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ».
Κυρίως όμως σας καλούμε να συμβάλλουμε άμεσα στο απεργιακό black out στο χώρο της υγείας και συνολικά για να πάρουμε πίσω τα δικαιώματά μας, να υπερασπίσουμε τη δουλειά, το μισθό, τη σύνταξή μας, να υπερασπίσουμε τη δημόσια υγεία, να σώσουμε το μέλλον μας.
ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης Πλατείας Συντάγματος.
Εδώ και πολύ καιρό παίρνονται αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς. Είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαίοι, που έχουμε έρθει στο σύνταγμα για να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για τις ζωές μας και το μέλλον μας.
Είμαστε εδώ γιατί γνωρίζουμε ότι οι λύσεις στα προβλήματά μας μπορούν να προέλθουν μόνο από εμάς. Καλούμε όλους τους Αθηναίους, εργαζόμενους, ανέργους και νεολαία στο Σύνταγμα, και όλη την κοινωνία να γεμίσει τις πλατείες και να πάρει τη ζωή στα χέρια της.Εκεί στις πλατείες θα συνδιαμορφώσουμε όλα μας τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους που θα απεργήσουν την επόμενη περίοδο να καταλήγουν και να παραμένουν στο Σύνταγμα. Δεν θα φύγουμε από τις πλατείες, μέχρι να φύγουνε αυτοί που μας οδήγησαν εδώ: Κυβερνήσεις, Τρόικα, Τράπεζες, Μνημόνια και όλοι όσοι μας εκμεταλλεύονται.
Τους διαμηνύουμε ότι το χρέος δεν είναι δικό μας.
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!
ΙΣΟΤΗΤΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ!