Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Από Α.Ρ.Σ.Ι. 18-4-11

Από Α.Ρ.Σ.Ι. 18-4-11
ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΥΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
(Κάθε ομοιότητα με παλαιότερες δηλώσεις είναι τυχαία και συμπτωματική)
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε την κωμική εκπομπή- ένθετο στις ειδήσεις της νέας ΥΕΝΕΔ «κυνήγι του χαμένου θησαυρού» από το διοικητή της 1ης ΥΠΕ κύριο κύριο Μουσιώνη. Ο εν λόγω αξιωματούχος εφόρμησε σήμερα το μεσημέρι σε Ευαγγελισμό και ΚΑΤ ως απάντηση σε δημοσιεύματα-μυθεύματα περί τραγικών ελλείψεων υλικών και κινδύνου για τη λειτουργία και τις ζωές των ασθενών.
Λειτουργώντας ως άλλος Άγιος Φανούριος ο κος Μουσιώνης μέσα σε λίγα λεπτά ανακάλυψε πακτωλό υλικών, αόρατων προφανώς μέχρι την έλευσή του, εξαπολύοντας μύδρους περί υπερβολών και παραπληροφόρησης και αξιώνοντας ανάκληση των σχετικών δημοσιευμάτων. Το ρεπορτάζ κόσμησαν υπέροχες εικόνες σοσιαλιστικού ρεαλισμού με την ευειδή ρεπόρτερ να επιδεικνύει 4 (αριθμός τέσσερις) κούτες χρώματος καφέ με σύριγγες(;) , που όπως αφέθηκε να εννοηθεί θα καλύψουν τις ανάγκες ως την έξοδο από το Μνημόνιο, πολλαπλασιαζόμενες με επισκέψεις του κυρίου Μουσιώνη.
Ταυτόχρονα ενημέρωσε ότι η κυβέρνηση πέτυχε τον άθλο να λειτουργεί (τουλάχιστον για σήμερα…) το ΚΑΤ , καθώς πραγματοποιήθηκαν πάνω από 20 χειρουργεία, και επομένως η κοινωνία πρέπει να είναι ευγνώμων και να κλίνει ευλαβικά το γόνυ στους ευεργέτες της κύριους Μουσιώνη και Λοβέρδο.
Το ρεπορτάζ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι υλικά όπως γάζες και οινόπνευμα φυλάσσονται στα επτασφράγιστα γραφεία των ιατρών, μαζί φυσικά με υλικά βουντού που χρησιμοποιούνται εναντίον της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας.
Ο λογιστής με την ατσάλινη θέληση και μεγάλος αναμορφωτής της υγείας κος Λοβέρδος τόνισε με τη σειρά του ότι οποιαδήποτε καταγγελία για έλλειψη υλικού θα διερευνάται άμεσα υπ’ ευθύνη του κυρίου Σαμπατακάκη. Αυτό που δε διευκρίνισε είναι αν η καταγγελία θα έχει ως στόχο την κάλυψη των ελλείψεων ή τη διαπόμπευση και τη δίωξη του καταγγέλλοντος, όπως πολύ διδακτικά ανάφερε το αμέσως επόμενο ρεπορτάζ που μας ενημέρωσε για εισαγγελική δίωξη σχετική με τις καταγγελίες περί αδυναμίας του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα να εφημερεύσει. Υπενθυμίζουμε ότι εκεί ο κος Μουσιώνης είχε πραγματοποιήσει το πρώτο του θαύμα εξ΄αποκαλύψεως (υλικά και 37 άδειες κλίνες) .
Συμπεράσματα:
1) Ζούμε εδώ και καιρό το 1984 με την κυβέρνηση να προσπαθεί να μας πείσει ότι λεφτά υπάρχουν ,υλικά στα νοσοκομεία υπάρχουν και ότι οι ελέφαντες πετάνε.
2) Ο κος Μουσιώνης και διάφοροι άλλοι παρατρεχάμενοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι γνωρίζουν καλύτερα την κατάσταση και τις τραγικές ελλείψεις στα νοσοκομεία από τους εργαζόμενους που δίνουν όλο το 24ωρο τη μάχη δίπλα στον ασθενή.
3) Η κυβέρνηση εκτός από παράκρουση ψευδολογίας προχωρεί και σε ωμή απειλή διαπόμπευσης και δίωξης όσους τολμούν όχι να την κριτικάρουν , απλά να ενημερώσουν λακωνικά την κοινή γνώμη για την πραγματικότητα.
Υ.Γ. Παρακαλούμε να δημοσιοποιηθεί το τηλέφωνο του πασπαρτού κυρίου Σαμπατακάκη ούτως ώστε να επικοινωνούν απευθείας μαζί του οι ασθενείς και να καλύπτονται άμεσα και χωρίς καμία χρονοτριβή οι όποιες ελλείψεις εφευρίσκουν κατά την κυβέρνηση οι αδίστακτοι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία για να υπονομεύσουν το τεράστιο έργο της κυβέρνησης.
Για την αντιγραφή
Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών 18-4-11