Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΡΣΙ!

Η Αριστρή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών (ΑΡΣΙ) απευθύνει ανοικτό κάλεσμα αγώνα ανατροπής της αποκρουστικής αντιλαικής πολιτικής κυβέρνησης-ΔΝΤ-ΕΕ σε όλους όσοι συμμετείχαν, στήριξαν και πάλεψαν στη λογική και την κατεύθυνση της ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΑΤΡΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΜΕΝΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ.

ΣΥΝΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ , ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΑΣΟΚ , ΝΔ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ. ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΗΣ, ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ.


Η ΑΡΣΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/3/2011 19.30 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΜΑΡΝΗ 30.ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ: ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 19-20/6/2011) ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!