Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΙΣΑ 17/2/2011

Στη σημερινή πρώτη μετά τις συγκλονιστικές κινητοποιήσεις συνεδρίαση του ΔΣ του ΙΣΑ ξεχώρισαν τα παρακάτω:
1) Σαφέστατη προσπάθεια σχεδόν από παντού για ταχεία αποδόμηση των κεκτημένων του κινήματος της κατάληψης. Είναι προφανές ότι τα κόμματα παίρνουν άμεσα μέτρα για να μην ξεφύγει κι άλλο η κατάσταση. π.χ Η ΔΗΚΙ ενώ δεν προσήλθε στο διάλογο - παρωδία με το Λοβέρδο καταγγέλοντας μάλιστα Καλοκαιρινό και ΠΑΣΚ που χωρίς καν συνεδρίαση του ΔΣ του ΠΙΣ προσήλθαν στη φαρσοκομωδία Λοβέρδου και μάλιστα ευχήθηκαν!!!!! (Καλοκαιρινός) γρήγορη εφαρμογή του νόμου, απεμπόλησε πλήρως τα 12 σημεία της κατάληψης. Προχώρησε μάλιστα αυτοτελώς με υπογραφές αποκλειστικά ΔΗΚΙ (Ρηγάκης, Βλασταράκος, ΙΣΘ, Ανεμοδουρά, Δατσέρης) σε κατάρτιση 17 σημείων- διαλόγου !!! που παραβιάζουν και το πλαίσιο και την απόφαση μη διαλόγου με το Υπουργείο.
2) Εκδηλώθηκε σε όλο το μεγαλείο του ο πόνος της συμμαχίας των προθύμων στην πολιτική του μνημονίου (ΠΑΣΚ- ΔΗ.ΑΡΙ) που επιτέθηκαν στην κατάληψη και το κίνημα.Όλα τα παραπάνω δείχνουν βέβαια και την επιτυχία και τη μεγάλη εμβέλεια του πανυγειονομικού κινήματος.
3) Η ΑΡΣΙ βέβαια ξεκαθάρισε ότι τίποτε πια δεν μπορεί να ανατρέψει την ορμή των αλλαγών που συντελούνται και εκφράστηκαν με εντυπωσιακό τρόπο της μέρες της κατάληψης και θα παραμείνει αταλάντευτη στη γραμμή που ακολούθησε και αγκαλιάστηκε από χιλιάδες γιατρούς και όχι μόνο.
4)Τελκά απόφασίστηκαν:
- Παρασκευή 18-2 κατάληψη στα επείγοντα του Ευαγγελισμού
-Απεργία 23-2 και συγκέντρωση στις 10.00 πμ στο Υπουργείο Υγείας
-Πανελλαδική σύσκεψη φορέων Σάββατο 26/2 απόγευμα στο President
-Κυριακή 27/2 11 πμ Πανιατρική συγκέντρωση στο President