Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ρ.Σ.Ι. 23-12-09

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ρ.Σ.Ι. 23-12-09

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ «ΣΩΤΗΡΙΑ» !
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ – ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ

Τη Δευτέρα 21-12-09 σε πολύ μαζική συνέλευση επικυρώθηκε πανηγυρικά η σχεδόν καθολική απόφαση των ειδικευόμενων να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας. Οι απειλές, οι εκβιασμοί και τα φτηνά μαθήματα «συνδικαλισμού» («να κάνουμε όλοι μαζί απεργία με προσωπικό ασφαλείας» - όταν κηρύσσονται επισχέσεις κάποιοι απότομα θυμούνται ότι υπάρχουν …απεργίες) από τον διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας και μερικούς άλλους πρασινογάλαζους διευθυντάδες ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.
Μάλιστα την επομένη (22-12-09) ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας πρόκοψε να μαζέψει σε ξεχωριστή συγκέντρωση τους ειδικευμένους γιατρούς με στόχο να τους βάλει να καταδικάσουν την επίσχεση εργασίας των ειδικευόμενων. Εις μάτην … Οι ειδικευμένοι όχι μόνο δεν αποδοκίμασαν την επίσχεση, αλλά προκήρυξαν στάσεις εργασίας.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
Οι εποχές που πέρναγε ο «τσαμπουκάς» απέναντι στους νοσοκομειακούς γιατρούς με τη μεσολάβηση της τσουκαλολαοποδικής πέμπτης φάλαγγας, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί …