Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΛΟΓΟ … ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΛΟΓΟ … ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

Ανακοίνωση Α.Ρ.Σ.Ι. 17-2-11


«Δεν προσήλθαν στο διάλογο οι νοσοκομειακοί, οι γιατροί του ΙΚΑ, ο ΙΣΑ, ο ΙΣΠ και ο ΙΣΘ
Στο διάλογο δεν προσήλθαν οι γιατροί του ΙΚΑ, οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι εκπρόσωποι των Ιατρικών Συλλόγων της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι όπως δήλωσαν «δεν προτίθενται να γίνουν «ντεκόρ» ενός εικονικού διαλόγου με προειλημμένες αποφάσεις της κυβέρνησης για την εφαρμογή του μνημονίου στην υγεία.
Ποιοι μετείχαν στο διάλογο για την Υγεία
Στην πρόσκληση για διάλογο ανταποκρίθηκαν ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος δια του προέδρου του Μανώλη Καλοκαιρινού, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Συλλογος δια του προέδρου του Θεόδωρου Αμπατζόγλου, η Ένωση Διευθυντών ΕΣΥ δια του μέλους της Γιώργου Φαρμακίδη, η ΑΔΕΔΥ, η ΓΣΕΕ και άλλοι ιατρικοί φορείς. Η ΠΟΕΔΗΝ δεν πήρε μέρος στο διάλογο, αλλά ο πρόεδρός της Σταύρος Κουτσιουμπέλης ήταν παρών ως εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ.
Επίσης, στη συνάντηση ήταν παρόντες ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος και ο διοικητής του ΟΠΑΔ Κυριάκος Σουλιώτης.»

(από σημερινά δημοσιεύματα)

Οι μοναδικοί ιατρικοί φορείς που συμμετείχαν στο σημερινό διάλογο – παρωδία ήταν ο θλιβερός και πλήρως απομονωμένος κ. Καλοκαιρινός που είχε λάμψει διά της απουσίας του τόσο από την κατάληψη όσο και από το πανιατρικό συλλαλητήριο, και η διαβόητη «ιατρική εταιρεία διευθυντών ΕΣΥ» που έστειλε … απλό μέλος (!) του «ΔΣ» της (μέχρι και ο Μαρουδιάς «έφτυσε» τον Λοβέρδο !).
- Πρέπει άμεσα να συνεδριάσει το ΔΣ του ΠΙΣ και να πάρει ΚΑΘΑΡΗ θέση για την παρασπονδία Καλοκαιρινού.

- Ο μάστορας της τρίπλας και της κολοτούμπας πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Κουτσιουμπέλης βρήκε φόρμουλα να παραστεί σαν … εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ !

- Κάποιοι εκπρόσωποι του ΚΚΕ στους υγειονομικούς μας είχαν πρήξει μέσω του «Ριζοσπάστη» τις προηγούμενες μέρες ότι οι «συνδικαλιστικές ηγεσίες συμπεριλαμβανομένης και της ΑΡΣΙ (!!!) θα πάνε στο διάλογο». Τελικά στο διάλογο πήγε μόνο ο πρόεδρος του ΠΙΣ, την εκλογή του οποίου είχε εμμέσως πλην σαφώς υποστηρίξει ο εκπρόσωπος της ΔΗΠΑΚ στο ΔΣ του ΠΙΣ (η ΑΡΣΙ δεν εκπροσωπείται στο ΔΣ του ΠΙΣ) και ο εκπρόσωπος των Μαρουδιάδων, για τους οποίους (αλλά και γενικά για την μεγαλοδιευθυντοκρατία και την μεγαλοκαθηγητοκρατία) η ΔΗΠΑΚ τηρεί «σιγήν ιχθύος» συστηματικά εδώ και χρόνια. Τι έγινε, ρε παιδιά ;